Placute de polietilena

Placute de polietilena

Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa metalica si traversa, in linie curenta sau pe aparte de cale, cu rol de amortizare si electroizolare.

Placuta polietilena pentru cale ferata

Placuta polietilena pentru cale ferata     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa met..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Placuta polietilena pentru traversa beton

Placuta polietilena pentru traversa beton     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Placuta polietilena pentru traversa lemn

Placuta polietilena pentru traversa lemn     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa m..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Placuta polietilena tip K49B

Placuta polietilena tip K49B     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa metalica si t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Placuta polietilena tip K49L

Placuta polietilena tip K49L     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa metalica si t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Placuta polietilena tip K60B

Placuta polietilena tip K60B     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa metalica si t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Placuta polietilena tip K60L

Placuta polietilena tip K60L     Placile de polietilena pentru calea ferata sunt elemente componente ale prinderii sinei de cale ferata pe traverse, montante intre placa metalica si t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei